Music4kids

Music4Kids is een nieuwe moderne en uitgebreide variant van de AMV-les (algemene muzikale vorming).
De huidige AMV-les bestaat voor bijna 100% uit blokfluitles. Met mijn ervaring met jeugd en school durf ik te stellen dat AMV uit veel meer dan blokfluitles alleen moet bestaan. 
Met behulp van moderne middelen zoals gebruik digibord en o.a. boomwackers wordt een interactieve les samengesteld. Ook wordt kennis gemaakt met diverse instrumenten. Van blaasinstrumenten tot gitaar en keyboard tot slagwerk. De lessen zijn heel geschikt voor kinderen uit de groepen 4 en 5 van de basisschool.

Dankzij Music4Kids worden kinderen voorbereid op vervolglessen in de muziek, op een heel leuke manier. Er is veel aandacht voor muzikaliteit, maar ook voor zang en beweging. Het resultaat is een performance waarin de kinderen iedereen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd tijdens Music4Kids.
 
Music4Kids 2.0
Voor de 2e jaars Music4Kids is er nu Music4Kids 2.0
In dit jaar komen kinderen actief in aanraking met instrumenten. van Blaasinstrumenten tot snaarinstrumenten. Van zang tot toetsinstrumenten. Welk instrument past het beste bij een kind. Deze keuze wordt door Music4Kids een stuk makkelijker.
 
 
 
 
Op de hoogte blijven? Stuur mij een mail.