Nieuws

!!!! Nieuw!!!!   een kort educatief filmpje over de trompetles!  Klik op de volgende youtube-link  youtu.be/X7zvj8oLoM0

2020    1 ding is zeker.....De lessen gaan door. Is het niet fysiek dan stappen we direct over op online.

 

Vanaf het schooljaar 2020-2021 wordt Music4Kids uitgebreid naar Almelo, Wierden, Fleringen en Geesteren. 

 

 Januari 2020:  Ook Music4Kids laat weer van zich horen. Bij het open huis in Tubbergen op 18 januari gaan alle groepen music4kids uit de dorpen Vasse, Langeveen en Reutum een groot optreden verzorgen. Dat wordt een feestje!!

 

 

Januari 2020:   Wat een fantastisch begin van het jaar. Duco Akkerman in actie in het concertgebouw. Met zijn eigen compositie op tv met het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blaas Ensemble,  NBE.

 

 

 

Augustus 2019. 

Juli 2019    Allemaal een geweldige vakantie gewenst en graag tot in het nieuwe schooljaar 2019-2020!!!

 

Juli 2019

Hele mooie einduitvoeringen gehad met Music4Kids in Vasse, Langeveen en Reutum. Voor ouders en in scholen. Voor groepen en in zalen. Wat een energie. Geweldig!!

 

Juli 2019   Aanmelding Music4Kids 2019-2020

Voor de kinderen die Music4Kids willen gaan volgen in Vasse, Reutum of Langeveen!! Download hieronder de kleurplaat. Print uit. kleuren en sturen naar info@robertbrookhuis.nl.  Bij aanmelding krijg je de blokfluit cadeau van de muziekvereniging. Ook kun je met de kleurplaat nog een leuke prijs winnen. Succes!!!

Mei 2019

In Enschede hebben groepen 4 van mij weer meegedaan met de KaliberKunstenschool Battle. Het was geweldig om dit weer mee te maken. Toch wel weer trots dat twee groepen van mij 2e en de 3e plek hebben behaald.

 

April 2019

Het is weer Examentijd. Trots op alle leerlingen. Ze hebben het super gedaan. Vier leerlingen CumLaude geslaagd.  Voor Duco Akkerman was dit het D-examen. Ook dit examen CumLaude geslaagd net zoals de 3 voorgaande. Chapeau!!

 

December 2018

Zoals elk jaar zijn er voorspeeluren in de kerk. De leerlingen spelen kerstliederen en met de geweldige akoestiek die een kerk in zich heeft is het genieten blazen. 

Zondag 16 december. om 09.00 uur in de kerk te Langeveen. Het Jeugdorkest speelt kerstliederen. 

Maandag 17 december: 18.00 uur In de toren van de Plechelmusbasiliek spelen is toch fantastisch. Met alle trompetleerlingen van de St. Joseph Harmonie Oldenzaal.

Dinsdag 18 december 18.00 uur in de kerk te Vasse.   Dit voorspeeluur zijn een mix van trompetleerlingen en music4Kids groepen.

Woensdag 19 december 18.00 uur in de kerk te Reutum.  Music4kids groepen en trompetleerlingen

Donderdag 20 december 17.00 uur Langeveen.  Kerst met de hele school. Muzikale invulling door jeugdorkest en Music4kids groepen.

 

Juli 2018

Music4Kids.  Een groot succes.

Afgelopen jaar hebben in totaal 6 groepen deze nieuwe vorm van AMV gevolgd. (Uitleg: zie in menu. Music4kids) Met geweldige uitvoeringen in zalen, speeltuinen en op basisscholen hebben de kinderen laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd op muzikaal gebied. Ook in het nieuwe schooljaar 2018-2019 wordt Music4Kids weer aangeboden. Aanmelden kan via mail. info@robertbrookhuis.nl

 

 

 

April 2018.

Praktijkexamens zijn achter de rug. Trots op alle leerlingen. Allen goed geslaagd waarvan 2 cumlaude. Ze hebben er zelf een mooi feestje van gemaakt.

Maart 2018

Theorie examens bij de KaliberKunstenschool. Alle leerlingen met mooie cijfers geslaagd. Gefeliciteerd!!

Februari 2018

We zijn een half jaar onderweg met music4kids. De eerste uitvoeringen zijn geweest. De opkomst was geweldig. Music4kids werpt z´n vruchten af.

 

Nieuwe schooljaar 2017/2018 is begonnen.   KaliberKunstenschool.

Augustus 2017. Met een goed jeugdplan gaan we de blaasmuziek in Twente een impuls geven. Er is veel belangstelling voor Music4kids. De moderne vorm van Algemene muzikale vorming die ik heb ontwikkeld. Music4kids  is nu ook gestart in Reutum, Langeveen en Vasse.   

 

Augustus 2017.   Op de startavond van "De Boeskool is los" speelt Ruben Harberink de sterren van de hemel. Voor een paar duizend mensen speelt Ruben Il Silenzio. Fantastisch begeleid door de St.Joseph Harmonie Oldenzaal. Super trots op mijn leerling. Klik op onderstaande link en geniet. 

https://www.facebook.com/robert.brookhuis.5/videos/1506064199475395/

 

Juli 2017  .............Een geweldig muzikaal jaar geweest. Nu eerst even vakantie en eind augustus ben ik er weer.

Fijne vakantie iedereen.

Juni 2017....................... Show4Kids is vernieuwd. Zie menu show4kids

 

Teambuilding: Samen Actief Muziek maken

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor bedrijven.Door samen muziek te maken ontstaat er een andere vorm van samenwerking welke een positieve uitwerking zal hebben op het dagelijks werk.

Meer informatie staat onder Workshops/Cursussen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
Wat een geweldig Kerst-voorspeeluur in de toren van de Plechelmus basiliek. 
Zie filmpje op facebook. Scroll naar beneden en klik of facebook-link.
 
 
December 2017
Sinterklaas zit weer in Spanje. We maken ons op voor de kerstvoorspeeluren.
In Vasse in de kerk met leerlingen van de St. Cecilia fanfare uit Vasse en leerlingen van St.Josef Harmonie uit Reutum.
 
In Oldenzaal een groot voorspeeluur in de toren van de PlechelmusBasiliek. Wat een toplocatie. Foto's volgen op deze site en op facebook.
 
November 2017
Tijd voor Sinterklaas en Kerst.
Sinterklaasliedjes, Sinterklaasdobbelstenenmuziekspel, Kerstliedjes, voorspeeluren in de kerk. Het komt er weer aan. Gezellig.
 
Oktober 2017
Bijzonder leuk muziekproject begeleid op de Nutsschool te Oldenzaal. Wederom hebben leerlingen gekozen voor een instrument. Project is door de St. Joseph harmonie opgezet.
 
Klaar voor de start.
Het nieuwe schooljaar 2016-2017 gaat bijna beginnen en ik ben er helemaal klaar voor.
 
 
Zomerfeesten Weerselo
Mooi samenspel Duco Akkerman en Sil Dierking tijdens de pauze van Weersel got Talent.
Stuk van Eric Vloeimans.  Fun in the Sun.
 
 
 
 
Duco Akkerman heeft samen met Andre Heuvelman het nummer "Inner Word" opgenomen. Wat een geweldig stuk is het geworden. Samenspel is verbluffend goed. Zie Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=ZuTRGjkvmgI
 
 
MAXIMA

Kinderen van de Mariaschool Vasse naar Utrecht geweest om te spelen voor onze Koningin Maxima. Dit in het kader van “Kinderen maken Muziek” Oranjefonds. Twee jaar hebben deze kinderen van mij les gehad om vervolgens in de Utrechtse jaarbeurshal te schitteren voor Maxima. Wat een ervaring.